Meer over

De advocaat
Mr. drs. H(arry).L. Groenenboom groeide op in de regio Rotterdam. Na zijn VWO-opleiding voltooide hij de studies rechten en filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna was hij in verschillende juridische functies werkzaam bij gemeenten, een energiebedrijf en een woningcorporatie. Daarbij deed hij brede werkervaring op in onder andere belastingrecht, aansprakelijkheidsrecht, verbintenissenrecht en bouwrecht. In 2011 richtte hij Groenenboom Juridisch Advies op. Dit adviesbureau vormde hij in 2014 om tot Groenenboom Advocatenpraktijk.

Harry is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA) en van de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht

Naast zijn werk als advocaat is Harry ook als filosoof actief. Zijn filosofische activiteiten verricht hij vanuit het bureau FiDie, wat staat voor Filosofische Diensten. Vanuit FiDie organiseert Groenenboom onder andere filosofische wandelingen. Ook organiseert hij filosofische consults, onder andere voor advocaten, juristen en andere professionals.

Ook op andere manieren is Harry filosofisch actief. Hij publiceerde tal van artikelen en recensies, onder andere in het rechtsfilosofische tijdschrift Netherlands Journal of Legal Philosophy.

Verder is Harry op kerkelijk terrein actief, onder andere als ambtsdrager in zijn kerkelijke gemeente. Ook is hij een fervent beoefenaar van de hardloopsport.

Samenwerking

Groenenboom Advocatenpraktijk werkt samen met De Visser & Kant Administratie en Bewindvoering in Gorinchem.

Werkgebied
Groenenboom Advocatenpraktijk werkt voor cliënten uit heel Nederland. De meeste komen echter uit Zuid-Holland en West-Brabant. Het werkgebied omvat onder andere de plaatsen Ridderkerk, Barendrecht, Poortugaal, Spijkenisse Hoogvliet, Hellevoetsluis, Middelharnis, Ooltgensplaat, Vlaardingen, Heerjansdam, Rotterdam-Zuid, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam, Alblasserdam. Vanuit Gorinchem worden onder andere de plaatsen Werkendam, Sleeuwijk, Woudrichem, Giessen, Andel, Poederoijen, Wijk- en Aalburg en Almkerk bediend.

Wanneer u verder weg woont, is dat geen probleem. Via telefoon en internet is Groenenboom Advocatenpraktijk goed bereikbaar. Uiteraard ook per auto en openbaar vervoer. Het kantoor is gevestigd nabij de A 15.

Daarnaast komt Harry ook graag naar u toe. U kunt dan in uw eigen omgeving uw verhaal doen.